Sämling Kft. - A fejlődésben hiszünk, a képzésekben hiszünk.

Marketing képzések

Marketing képzések

ÚJ marketing képzés nem csak marketingeseknek

2016. szeptember 08. - marketinginfó

A szolgáltatások a fizikai termékekhez képest olyan különleges tulajdonságokkal is rendelkeznek, amelyet a hagyományos marketing nem feltétlenül tud hatékonyan kezelni. Ez pedig nem csak a szolgáltatásokkal foglalkozó cégeknek okoz fejtörést. Manapság ugyanis egyre gyakoribb, hogy a termékek értékesítése mellett egy cég valamiféle szolgáltatást nyújt, legyen szó ügyfélszolgálatról, szállításról stb. 

Korábbi tanfolyami résztvevőink is jelezték nekünk, hogy a mindennapi munkájuk során gyakran találkoznak ezzel a problémával, illetve, hogy tapasztalatuk szerint a piacon található marketing képzések is sokkal inkább termék központú tudást nyújtanak, pedig igény lenne egy a szolgáltatásokra fókuszáló marketing tréningre, tanfolyamra is.

Erre a megnövekedett igényre kíván segítséget nyújtani októberben induló, 2 napos Szolgáltatásmarketing képzésünk, ami szolgáltatások jellegzetességeit, sajátos kutatási eljárásait, gyakorlatát foglalja össze.

Képzésünk célja, hogy segítséget nyújtson azon cégeknek, melyek nem fizikai tárgyakat/termékeket értékesítenek, hanem - akár a fizikai termék mellé - valamiféle szolgáltatást nyújtanak.

Tematikánkat úgy alakítottuk ki, hogy ne csak marketingesek számára nyújtson gyakorlatban alkalmazható tudást, hanem olyan szakembereknek is, akik a szolgáltatások értékesítési folyamatában menedzsment/marketing/kommunikáció ... szinten vesznek részt.

Ízelítő a 2 napos képzés tematikájából

 
  • Célcsoportok
  • 10 K
  • SWOT - ESETTANULMÁNYOK
  • MIR
  • MIR - ESETTANULMÁNYOK
  • Exponenciális tervezés
  • Kulcs a szolgáltatásmarketinghez

Tovább a képzésre >>

A bejegyzés trackback címe:

https://marketingkepzes.blog.hu/api/trackback/id/tr7311670942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása