Sämling Kft. - A fejlődésben hiszünk, a képzésekben hiszünk.

Marketing képzések

Marketing képzések

Facebook marketing képzés

az alapoktól a gyakorlatig

2018. január 18. - Sämling Admin
facebook_marketing_facebook_poszt.jpg
A Facebook mára meghatározó szerepet tölt be szinte minden vállalkozás életében. Aki jól tudja használni hirdetési rendszerét, az gyakorlatilag pár kattintással elérheti célközönségét. Ahhoz, hogy könnyebben megtanulja kezelni a hirdetési rendszert, létrehoztuk kiscsoportos, gyakorlatorientált, összefoglaló Facebook képzésünket, amely végigkíséri a résztvevőt az alapoktól a gyakorlatig.
1 napos ALAPOZÓ tanfolyamunkat azoknak ajánljuk, akik tervezik bevezetni a Facebook-ot marketing tevékenységükbe, vagy már próbálkoznak vele, de szeretnék jobban, hatékonyabban csinálni.
Az elméleti összegzést követően amiről szó lesz, az csakis a tapasztalati tudás: az elmúlt öt év céges Facebook jelenlétei alapján állt össze a képzés anyaga.
 
A képzés 2. napja HALADÓ jellegű, itt csak gyakorlatról (Facebook hirdetésekről) lesz szó. Többek között a képzésen megtekintheti, hogyan lehet hirdetési fiókot és hirdetéseket létrehozni, számlázási és remarketing beállításokat végezni és statisztikákat lekérni. 
További részletek a képzésről: http://www.samling.hu/facebook-marketing-kepzes

A bejegyzés trackback címe:

https://marketingkepzes.blog.hu/api/trackback/id/tr5413580071

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása