Sämling Kft. - A fejlődésben hiszünk, a képzésekben hiszünk.

Marketing képzések

Marketing képzések

Nemzetközi Marketing Menedzsment képzés

Február 28-ig 15% kedvezménnyel!

2018. február 13. - Sämling Admin

Jelentkezzen február 28-ig május 25-én induló Nemzetközi Marketing Menedzsment képzésünkre és mi 15%, azaz 45 000 Ft kedvezményt biztosítunk a képzés árából! 

adj_egy_konyvet_nap_1.jpg

 

Gyakorlatban is alkalmazható tudást, hazai és nemzetközi marketing ismereteket sajátíthat el Marketing Menedzsment képzésünkön.

A marketing definícióival, hatáskörével, hirdetési és értékesítési promócióival ismerkedhet meg. Az alapoktól egészen a nemzetközi marketing menedzsment stratégiákig, mindennel, ami marketing.
Képzésünk fókuszában a nemzetközi elméleti és gyakorlati tudás elsajátítása áll, esettanulmány feldolgozásán keresztül, adatokkal, elemzésekkel, különböző piaci helyzet teremtésével, modellezésével.

Ez a marketing szemléletű menedzsment képzés fejleszti a résztvevők ismereteit és segíti őket egyedi megoldások kidolgozásában, önálló célok megvalósításában.
 
Interaktív, nemzetközi és hazai példák sokaságát felsorakoztató képzés, ahol 7 oktatási napba sűrítve egy MBA képzési modul tudásanyagát sajátíthatja el!
 
Marketing elmélet és gyakorlat érthetően nem marketingeseknek is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marketingkepzes.blog.hu/api/trackback/id/tr4513659806

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása