Sämling Kft. - A fejlődésben hiszünk, a képzésekben hiszünk.

Marketing képzések

Marketing képzések

Online Marketing képzés

2018. január 17. - Sämling Admin

A cégek marketing tevékenységének kihagyhatatlan területe az online marketing, melynek legfőbb feladatai az online jelenlét, értékesítés és kommunikáció menedzselése. Ahhoz, hogy ez a tevékenység hatékonyan működjön, megkerülhetetlenné vált, hogy az adott munkatársak ezekkel a szakmai ismeretekkel rendelkezzenek.

Abban az esetben is, ha az online tevékenység kiszervezésre kerül, hasznos és anyagilag is megtérülő ezen ismeretek elsajátítása, hiszen fontos, hogy a cég megfelelő rálátással rendelkezzen, és ellenőrizni tudja a folyamatokat. Ezeket a szükséges ismereteket rendszerezi és foglalja össze 4 napos Online Marketing képzésünk.

online_marketing_kepzes_facebook.jpg

A képzés célja, hogy elsősorban kis- és középvállalatok szakembereinek segítsen a leginkább hatékony internetes marketinget saját stratégiájuk alapján felépíteni és a szükséges eszköztárat hatékonyan működtetni, valamint mérni a stratégia és marketingtevékenység eredményét.
 
A szakértők gyakorlati tanácsadói tapasztalatait is beleépítjük a marketing tanfolyam tananyagába, hogy minél időszerűbb és eladás növelési szempontból értékesebb ismereteket nyújtsunk Hallgatóink számára.

Online marketing képzésünk összefoglaló, ismeretrendszerező jellegű, főként kezdőknek ajánljuk, illetve olyanoknak, akik kiestek a gyakorlatból!

További részletek: http://www.samling.hu/online_marketing

A bejegyzés trackback címe:

https://marketingkepzes.blog.hu/api/trackback/id/tr5513284417

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása