Sämling Kft. - A fejlődésben hiszünk, a képzésekben hiszünk.

Marketing képzések

Marketing képzések

Miért blogozzanak a nonprofitok - Webszépségverseny

2009. február 07. - marketinginfó

Két érdekes poszt a hazai blogok közül, amik szakmai témákat boncolgatnak, hadd adjam tovább: 

A Terepnapló azt a témát elemzi, miért érdemes a nonprofit szervezeteknek is időt (pénzt nyilván lényegesen kevésbé) áldozniuk saját blog szerkesztésébe. Az érvek közül a legnyomósabbik talán az internetes jelenlét. Vagyis SEO szempontból cseppet sem mellékes, hány esélyt adunk az érdeklődőknek és potenciális támogatóknak, hogy ránk találjanak az interneten. A többi érv a blogozás mellett szintén érdekes, de annyit nem árt talán tudni, hogy a 'szakértő szerephez' kell legalább egy jó tollú kolléga. Hiszen a blog csak egy keret, amit a tartalom ad el. A teljes cikk itt olvasható

A Webisztán eközben a legszebb magyar webdizájnt keresi, és február 16-ig bárkit beszavazhatnak a látogatók. Én mindenesetre kiváncsi leszek, benne lesz-e az élmezőnyben egyik legkedvesebb hazai webdizájnerem.

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://marketingkepzes.blog.hu/api/trackback/id/tr6928653

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása