Sämling Kft. - A fejlődésben hiszünk, a képzésekben hiszünk.

Marketing képzések

Marketing képzések

Bekebelezi a Facebook az e-mailt

2012. június 26. - Sämling Admin

Minden előzetes jelzés nélkül lecseréli a felhasználók alapértelmezett e-mail címeit @facebook.com-osra. Az új címre küldött levelek nem a felhasználó levelezőfiókjába futnak be, hanem a közösségi oldalra - adta hírül a Gizmodo technológiai blog.

A világ legnagyobb közösségi oldala @facebook.com végű e-mail címeket jelenít meg a felhasználók profiloldalain a regisztrációkor vagy a fiók beállításakor megadott címek helyett. A változtatásról nem küldött értesítést a Facebook, és a felületes szemlélő számára elsőre nem is könnyű felfedezni, hogy mi változott az oldalon. A cserét a profiloldal névjegy részében kell keresni, ahol korábban az e-mail címek voltak megadva. Az itt szereplő alapértelmezetten megjelenítendő levélcím helyére került egy @facebook.com végű új elem.

Forrás: http://www.origo.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://marketingkepzes.blog.hu/api/trackback/id/tr104612310

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása